Η GRANDE SECURITY MONITORING SERVICES είναι η νέα ονομασία της FBI GROUP SECURITY όπως την ξέρουν οι περισσότεροι.

To 1993 ιδρύθηκε η FBI GROUP SECURITY στο Γαλάτσι Αττικής. Δημιούργησε ένα πρότυπο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών με σκοπό να υποστηρίξει στο κομμάτι της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, εγκαταστάτριες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας πανελλαδικά. Μετά από αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας και ευχαριστημένων συνδρομητών το 2002 μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, ειδικά διαμορφωμένες στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου πρωτοποριακού Κέντρου Λήψης Σημάτων που πληροί όλες τις προδιαγραφές στην ίδια περιοχή.


Σήμερα μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας , οδηγήθηκε στην απόφαση αλλαγής επωνυμίας σε GRANDE SECURITY MONITORING SERVICES λόγο των πολυάριθμων υπηρεσιών της, αλλά και πρόσθετων παροχών στο άμεσο μέλλον με ταχύτατους ρυθμούς εξέλιξης.

Σε συνεργασία με πάνω από 350 αυστηρά επιλεγμένες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας, προσφέρει ασφάλεια, σιγουριά, ποιότητα και αξιοπιστία, μέρα και νύχτα 24ώρες την ημέρα 365 ημέρες κάθε χρόνο.

Με κέντρο επιχειρήσεων που πληροί όλες της προδιαγραφές και με πιστοποίηση ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008. Με πολυάριθμο ανθρώπινο δυναμικό άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο, με όλα τα πιστοποιητικά και κρατικά έγγραφα από το υπουργείο δημόσιας τάξης. Με νέα πρωτοποριακά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας τελευταίας γενιάς όπως είναι οι δέκτες της Surgard System, ASB Security και της Honeywell. Συστήματα υποστήριξης τάσεως, τηλεφωνικά κέντρα με καταγραφή φωνής, μεγάλος αριθμός τηλεφωνικών γραμμών για την λήψη και την επικοινωνία ειδικά σε περιόδους αιχμής, ιδιόκτητο κύκλωμα οπτικής ίνας. Ειδικά κατασκευασμένο δικτυακό λογισμικό «FROUROS ΙΙ» για την ταχύτερη και αρτιότερη διαχείριση του κέντρου λήψης σημάτων και εικόνας, μηδενίζοντας τις πιθανότητες ανθρώπινου λάθους και συνεχώς εξελισσόμενο.

Πολλές καινοτομίες όπως λήψη σημάτων μέσω IP, GSM, GPRS, MULTIPLE WAY, αναγνώριση κλήσης στα εισερχόμενα σήματα, λήψη εικόνας από τον προστατευόμενο χώρο στο ίδιο λογισμικό διαχείρισης του κέντρου επιχειρήσεων, εξαψήφιος κωδικός συνδρομητή και άλλα πολλά.


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;

Γρήγορο Μήνυμα