ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Η GRANDE SECURITY του ομίλου των εταιριών της AUTOMATIC ALARM SYSTEMS, από το 1993 είναι πρωτοπόρα στο χώρο των 24ωρων κέντρων λήψης σημάτων. Το αντικείμενο εργασίας έχει να κάνει με την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας μέσω του ηλεκτρονικού κέντρου επιχειρήσεών της και όχι στην εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας. Προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, καθιστώντας την μια από τις ισχυρότερες εταιρίες στον Ελλαδικό και Βαλκανικό χώρο. Η έδρα της βρίσκεται σε εγκαταστάσεις ειδικά διαμορφωμένες στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου κέντρου λήψης σημάτων που πληροί όλες τις προδιαγραφές. Διαθέτει από τον φορέα πιστοποίησης EQA HELLAS πιστοποιητικό ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 (σύστημα διαχείρισης ποιότητας).

Μπορεί να σας προσφέρει με σιγουριά :

Την εμπειρία της, από το 1993 συνεχούς παρουσίας στο χώρο, σε νέες τεχνολογίες και πρωτοποριακές υπηρεσίες.

Τους καλύτερους όρους συνεργασίας της αγοράς σε όλους τους τομείς.

Τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε να λειτουργούμε ως κέντρο λήψης σημάτων.

Εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών προς εσάς και προς τους συνδρομητές.

Εγγυημένη προστασία των συνδρομητών σας και του πελατολογίου σας στην σημερινή ανοιχτή αγορά.

Ταχύτατη και άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς ώστε να έχουμε πάντα ευχαριστημένους συνεργάτες και συνδρομητές. Αυτό για εμάς είναι η απόλυτη επιτυχία.

Άμεση υποστήριξη.

Ο άγρυπνος φρουρός σας και συνεργάτης σας.

Μέρα - νύχτα 24ωρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, με συνέπεια, αξιοπιστία, εμπιστοσύνη, ταχύτητα, επαγγελματισμό, πρωτοπορία, με νέες υπηρεσίες και τεχνολογίες προσφέρει ασταμάτητα τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της.


DownloadΚατεβάστε το φυλλάδιο.

  • Μιλήστε με έναν επαγγελματία
    210 2222210
  • Ώρες Λειτουργίας
    24 ώρες / 365 ημέρες
  • Στείλτε μας email
    info@grande.gr
Επικοινωνία
Η GRANDE SECURITY διαθέτει άρτιο εξοπλισμό νέας τεχνολογίας.

Δέκτες λήψης σημάτων τελευταίας τεχνολογίας του κορυφαίου οίκου SURGARD, του οίκου ASB IP SECURITY, του οίκου HONEYWELL. Σαν αποτέλεσμα της τεχνολογίας αυτής είναι η ταχύτατη, αλάνθαστη, αξιόπιστη, πλούσια σε πληροφορία λήψη και ενημέρωση που έχουμε από τα συστήματα ασφάλειας που είναι εγκατεστημένα στους προστατευόμενους χώρους. Λήψη σημάτων όλων των πρωτοκόλλων και εργοστασίων της αγοράς. Αυτόματη αναγνώριση του τηλεφωνικού αριθμού ή της IP διεύθυνσης από τους δέκτες και το λογισμικό της GRANDE SECURITY για την ταυτοποίηση και την πλήρη διασφάλιση του ληφθέντος σήματος ότι προέρχεται από τον σωστό προστατευόμενο χώρο.

Eye
ΔΕΚΤΕΣ IP

Για λήψη σημάτων για συστήματα ΙΡ: BENTEL, DSC, SATEL, PARADOX, SIRION PARADOX, CADDX, MICRON, TEXECOM, VISIONX και άλλα πολλά.

Eye
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

Καθημερινά, νωρίς το πρωί, αυτόματη αναφορά, με νέες πρωτόγνωρες υπηρεσίες, με αναλυτικά στοιχεία σε όλα τα επίπεδα, στο γραφείο σας. Περιλαμβάνει επίσης όλα τα προβλήματα, διαρρήξεις, μπαταρίες, προβλήματα επικοινωνίας , τεχνικά θέματα που προέκυψαν με τους συνδρομητές. Πόλυ εύχρηστη εφαρμογή συμβατή ακόμα και από smartphones ios , android.

Eye
F2WEB SERVER

Πρόσβαση στον F2WEB SERVER της GRANDE SECURITY σε ασφαλές ιδιωτικό δίκτυο για μέγιστη ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), online, για ζωντανή διαχείριση του πελατολογίου και του ιστορικού αρχείου με πολλές δυνατότητες και εκτυπώσεις.

Eye
24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Εξυπηρέτηση του συνεργάτη όλο το 24ωρο για δοκιμές, νέες συνδέσεις, αναφορές.

Eye
DOWNLOAD ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Προγραμματισμός - DOWNLOAD συστημάτων, των περισσοτέρων οίκων - εργοστασίων της αγοράς, από ειδικά εξουσιοδοτημένο και διαβαθμισμένο προσωπικό, για ποιο εύκολη και γρήγορη σύνδεση με το κέντρο της GRANDE SECURITY.

Eye
ΗΜΕΡΗΣΙΑ/ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ/ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Πρωτοποριακή αυτόματη Ημερήσια - Εβδομαδιαία - Μηνιαία αποστολή προσυμφωνημένων αναφορών διαφόρων μορφών σε συνδρομητές με πολλούς τρόπους σε εντυπωσιακή μορφή με το logoτης εταιρίας σας με δυνατότητα λήψης ακόμα και σε smartphones.

Eye
ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Από το λογιστήριο της GRANDE SECURITY με πολλούς τρόπους, εφόσον το επιθυμείτε. Ευέλικτο λογιστήριο που μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα σας. Θα ήταν χαρά μας να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του λογιστηρίου μας για αναλυτική ενημέρωση.

Eye
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ιστορικό αρχείο σημάτων συνδρομητών για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Eye
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο δικτυακής ΙΡ δομής τελευταίας τεχνολογίας, πολύ μεγάλης χωρητικότητας, με αυτόματα μηνύματα προαπάντησης της επωνυμίας σας και φυσικά αυτόματη ψηφιακή καταγραφή της κλήσης και της συνομιλίας για διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Ειδική διαχείριση σημάτων - κλήσεων που προέρχονται από συνδρομητές με παρόχους τηλεφωνίας για την καλύτερη και γρηγορότερη δυνατή λήψη, χάρις των δεκτών που διαθέτει η GRANDE SECURITY τελευταίας τεχνολογίας πλήρως παραμετροποιησιμών όσο αναφορά ειδικά το handshake και το kiss-off της κλήσης.

Eye
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΩΝ

Μηχανογραφημένη μαζική εκτύπωση ιδιωτικών συμφωνητικών εφόσον το επιθυμείτε για τους συνδρομητές.